Friday, May 19, 2017

Geng kapcai serbu Homestay Pauh Putra Arau Perlis - Tempahan homestay 0174696110

Salam semua,

Terima kasih kepada geng Kapcai Overlander Malaysia kerana sudi menginap di Homestay Pauh Putra Arau PErlis pada 27 April 2017. Datang ke Perlis atas urusan melancong dan jalan-jalan menikmati keindahan alam sekitar. Sambil itu, terus ke Hatyai untuk bercuti di sana.

Sempat bersembang-sembang dengan En. Zamhaire Kamarudin menyatakan beliau suka datang ke Perlis untuk menikmati keindahan alam semulajadi terutamanya suasana kampung dan sesuai untuk menginap di Homestay Pauh Putra.

Beliau menjalankan perniagaan memborong barangan China yang berkualiti gred AA seperti alatan permainan kereta dan sebagainya pada harga yang munasabah. Jadi, sesiapa yang ingin menempah barangan China bolehlah berurusan dengan beliau 0126516411 (En. Zamhaire Kamarudin).

Terima kasih kepada semua penghuni homestay yang telah menginap pada bulan April 2017. Dan yang telah menempah homestay pada bulan Mei dan Jun 2017, diucapkan terima kasih jg.

Homestay turut menerima tempahan untuk bulan Ramadhan, usah risau kerana makanan untuk berbuka puasa pada harga munasabah ada dijual berdekatan dengan homestay. Selain itu, dapur memasak turut disediakan di Homestay Pauh Putra Arau Perlis dan Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. 


Menarik mengenai homestay kami. 
Call Che Eina 0174696110..
Homestay Pauh Putra Arau Perlis - RM130.00 (2 bilik + 2 unit rumah)

Homestay Tambun Tulang (2 bilik) - RM120.00

Homestay Tambun Tulang (3 bilik) - RM150.00


Terima kasih kepada semua pelanggan yang telah menginap di homestay kami samada di Homestay Pauh Putra Arau Perlis atau Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. 

Hubungilah sekarang untuk tempahan homestay!:

Pn. Zairina   - 0174696110
Harga : 
RM140.00 RM130.00 (Semalam) 
Masa : 
Check In : 2.00 petang 
Check Out : 12 tgh hari

Berminat dengan lain-lain homestay?
Jom menginap di Homestay Tambun Tulang Arau, Perlis. 

Homestay Tambun Tulang Arau Perlis mempunyai pakej rumah teres 2 bilik, rumah 3 bilik dan rumah 5 bilik.  Maklumat lanjut, sila klik Homestay TambunTulang Arau Perlis 

 Ingin melancong ke Krabi Thailand? sila klik

( homestay arau, homestay kolej komuniti perlis, homestay kuala perlis, homestay matrikulasi perlis, homestay padang besar, homestay perlis, homestay uitm arau, homestay Ulu Pauh, homestay unimap, homestay universiti malaysia perlis, homestay universiti utara malaysia, homestay Sedhu ram pauh, homestay politeknik tuanku syed sirajuddin perlis, homestay Chuping Perlis, homestay berdekatan felda chuping, homestay kuala perlis, homestay padang besar, homestay changlun, homestay bukit kayu hitam, homestay felda laka selatan, homestay pauh perlis )


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...