Wednesday, April 26, 2017

Urusan kerja di Universiti Malaysia Perlis, berkursus di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dapatkan rawatan di Klinik Sedhu Ram - Inginkan homestay? call 0174696110

Salam semua,

Che Eina mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang memilih Homestay Pauh Putra Arau Perlis sebagai lokasi penginapan kerana mempunyai urusan kerja di Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP), berkursus di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin Arau Perlis dan mendapatkan rawatan di Klinik Sedhu Ram Perlis.

Kebanyakkan berpuas hati dengan harga yang diberikan dan kemudahan yang disediakan. Katanya tenang berada di homestay Che Eina.. hening kampung, kicauan burung!! Alhamdulillah, kepuasan anda matlamat kami. goal tercapai gitu.

Bercakap mengenai klinik Sedhu Ram, rata-rata yang dapatkan rawatan berkongsi pengalaman bahawa rawatan yang diberikan berjaya menyembuhkan penyakit (dengan izin Allah) dan rawatan dan ubatan yang diberikan tersangatlah murah (ada RM70.00) dan doktor yang merawat tersangatlah baik dan peramah..

Jadi, anda yang masih tercari-cari penginapan, jomlah menginap di Homestay Pauh Putra Arau Perlis kerana berdekatan dengan lokasi yang saya berikan ataupun menginap di Homestay Tambun Tulang Arau Perlis (berdekatan dengan UiTM Arau, Kolej Matrikulasi dan Kolej Komuniti Arau Perlis..

Cuba teka berapa org menginap?
Terima kasih semua..datang lagi!
Kenderaan Lori ~Menginap kerana mempunyai urusan kerja di UNIMAP 
Kenderaan kereta ~ dari Taiping untuk dapatkan rawatan Sedhu RamMenarik mengenai homestay kami. 
Call Che Eina 0174696110..
Homestay Pauh Putra Arau Perlis - RM130.00 (2 bilik + 2 unit rumah)

Homestay Tambun Tulang (2 bilik) - RM120.00

Homestay Tambun Tulang (3 bilik) - RM150.00


Terima kasih kepada semua pelanggan yang telah menginap di homestay kami samada di Homestay Pauh Putra Arau Perlis atau Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. 

Hubungilah sekarang untuk tempahan homestay!:

Pn. Zairina   - 0174696110
Harga : 
RM140.00 RM130.00 (Semalam) 
Masa : 
Check In : 2.00 petang 
Check Out : 12 tgh hari

Berminat dengan lain-lain homestay?
Jom menginap di Homestay Tambun Tulang Arau, Perlis. 

Homestay Tambun Tulang Arau Perlis mempunyai pakej rumah teres 2 bilik, rumah 3 bilik dan rumah 5 bilik.  Maklumat lanjut, sila klik Homestay TambunTulang Arau Perlis 

 Ingin melancong ke Krabi Thailand? sila klik

( homestay arau, homestay kolej komuniti perlis, homestay kuala perlis, homestay matrikulasi perlis, homestay padang besar, homestay perlis, homestay uitm arau, homestay Ulu Pauh, homestay unimap, homestay universiti malaysia perlis, homestay universiti utara malaysia, homestay Sedhu ram pauh, homestay politeknik tuanku syed sirajuddin perlis, homestay Chuping Perlis, homestay berdekatan felda chuping, homestay kuala perlis, homestay padang besar, homestay changlun, homestay bukit kayu hitam, homestay felda laka selatan, homestay pauh perlis )

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...