Saturday, January 14, 2017

Selamat tinggal 2016, selamat datang 2017. Harga baru homestay RM130.00 (semalam)

Salam..

Che Eina nak ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kerana menggunakan perkhidmatan homestay di Pauh Putra, Arau Perlis. 

Homestay ni mula beroperasi tahun awal tahun 2016. Pelbagai kenangan manis yang dapat dikongsi bersama-sama dengan penghuni homestay. Rata-rata berpuas hati di atas perkhidmatan yang diberikan. Rata-rata yang memuji selesa, bersih dan sebagainya. Tempat pun mendamaikan kerana berada di dalam kawasan kampung dikelilingi jiran-jiran yang baik hati. Ada yang repeat menginap di homestay kami.

Walaupun kedudukan homestay ini di dalam kampung,  jgn risau, 1 minit sahaja jarak homestay ini ke highway Changloon~Kuala Perlis. 3 minit jarak ke Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan Universiti Malaysia Perlis (Pauh). Ada yang bersyukur kerana mendapat homestay yang berdekatan dengan IPT ni..

Apapun bagi pihak kami, sekiranya anda berpus hati, kami lagilah seronok. misi tercapai gitu!. Thank you kerana menghabiskan masa yang lama membaca coretan Che Eina. Jom menginap di homestay kami..Homestay Pauh Putra dan Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. 

Homestay Pauh Putra Arau Perlis - RM130.00

Homestay Tambun Tulang (2 bilik) - RM120.00

Homestay Tambun Tulang (3 bilik) - RM150.00

Terima kasih kepada semua pelanggan yang telah menginap di homestay kami samada di Homestay Pauh Putra Arau Perlis atau Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. 

Hubungilah sekarang untuk tempahan homestay!:

Pn. Zairina   - 0174696110
Harga : 
RM140.00 RM130.00 (Semalam) 
Masa : 
Check In : 2.00 petang 
Check Out : 12 tgh hari

Berminat dengan lain-lain homestay?
Jom menginap di Homestay Tambun Tulang Arau, Perlis. 

Homestay Tambun Tulang Arau Perlis mempunyai pakej rumah teres 2 bilik, rumah 3 bilik dan rumah 5 bilik.  Maklumat lanjut, sila klik Homestay TambunTulang Arau Perlis 

 Ingin melancong ke Krabi Thailand? sila klik

( homestay arau, homestay kolej komuniti perlis, homestay kuala perlis, homestay matrikulasi perlis, homestay padang besar, homestay perlis, homestay uitm arau, homestay Ulu Pauh, homestay unimap, homestay universiti malaysia perlis, homestay universiti utara malaysia, homestay Sedhu ram pauh, homestay politeknik tuanku syed sirajuddin perlis, homestay Chuping Perlis, homestay berdekatan felda chuping, homestay kuala perlis, homestay padang besar, homestay changlun, homestay bukit kayu hitam, homestay felda laka selatan, homestay pauh perlis )

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...